Wij ontwikkelen professionele, aantrekkelijke en doelgerichte websites. Doordat we verschillende type websites aanbieden, hebben we voor iedere ondernemer een passende techniek voor handen. DeLokaleVerbinder biedt de volgende websitetypes aan:

Website Op Maat: Dit is een website met eigen uitstraling en volledige integratie van de huisstijl. De website op maat heeft geen Content Management Systeem (CMS).

Website Wordpress Basis: We kiezen in samenspraak een Wordpress-thema. We starten daarna met de implementatie van de huisstijl. Deze website heeft wel een Content Management Systeem (CMS).

Website Wordpress Premium: Waar de Wordpress Basis-website ‘template-gebaseerd’ is, is er bij de Wordpress Premium-website sprake van een ontwerpstadium van de pagina’s. De Premium- website heeft wel een Content Management Systeem (CMS).

Webshop WooCommerce: Je beheert zelf gemakkelijk de algemene content van de shop (teksten, afbeeldingen, etc.), maar ook het assortiment en natuurlijk de bestellingen.

Bekijk hier alle verschillen en tarieven
Websites

Responsive webdesign: mooi op alle schermen

Voor het maken van een webdesign, werken we met verschillende creatieve ontwerpers. Zij houden bij het maken van een webdesign uiteraard altijd rekening met de doelgroep van jouw website. We maken onze websites op basis van ‘responsive technieken’. Dat wil zeggen dat de website er op ieder apparaat (mobiel, tablet, desktop en laptop) goed uitziet en correct functioneert.

Goed vindbare websites (SEO)

De vindbaarheid van een website is voor een groot deel bepalend voor het succes ervan. Je kunt immers nog zo’n mooie website hebben, maar zonder bezoekers heeft dit geen waarde. Daarom zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website SEO-proof is. Dat wil zeggen dat de techniek voldoet aan de huidige voorwaarden om goed gevonden te kunnen worden.

Zoekwoordenonderzoek & optimaliseren content

Wil je niet een compleet nieuwe website, maar wel beter gevonden worden in Google? Wij optimaliseren je content waardoor je vindbaarheid wordt verbeterd. We starten met een zoekwoordenonderzoek om er zeker van te zijn dat de focus op de juiste zoekwoorden ligt. Zodra deze bekend zijn, kan de content op de site worden aangepast voor een betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.

Voor een optimaal online bereik, kunnen wij naast de ontwikkeling van een website ook professionele socialmedia-pagina’s opzetten. Neem contact met ons op.