Delokaleverbinder.nl ontwikkelt professionele, aantrekkelijke en doelgerichte websites. Doordat we verschillende type websites aanbieden, hebben we voor iedere ondernemer een passende techniek voor handen. Dit is ook terug te zien in het overzicht van onze klanten; we werken vanuit onze kantoren in Pijnacker en Hellevoetsluis (Zuid-Holland) en Uden (Brabant) voor zowel eenmanszaken en MKB'ers als voor internationaal opererende organisaties.

Responsive webdesign: mooi op alle schermen
Voor het maken van een webdesign, werken we met verschillende creatieve ontwerpers. Zij houden bij het maken van een webdesign uiteraard altijd rekening met de doelgroep van de website. We maken onze websites op basis van 'responsive technieken'. Dat wil zeggen dat de website er op ieder apparaat (mobiel, tablet, desktop en laptop) goed uitziet en correct functioneert.

Goed vindbare websites (SEO)
De vindbaarheid van een website is voor een groot deel bepalend voor het succes ervan. Je kunt immers nog zo'n mooie website hebben, maar zonder bezoekers heeft dit geen waarde. Daarom zorgen we ervoor dat iedere nieuwe website SEO-proof is. Dat wil zeggen dat de techniek voldoet aan de huidige voorwaarden om goed gevonden te kunnen worden.

Websites

Een responsive website

Website Eenvoudig & Snel

Ons product 'Website Eenvoudig & Snel' is een voordelige en professionele oplossing die eenvoudig en snel geïmplementeerd kan worden. De website wordt gekoppeld aan ons Content Management Systeem (CMS), zodat je zelf de teksten, afbeeldingen en video's op de website kunt beheren. Er kan gekozen worden uit twee verschillende template-websites. Zie de onderstaande voorbeelden. Toch liever een eigen design? Lees dan verder bij 'Website Op Maat'.

Template 1
Template 2

De twee templates van 'Eenvoudig & Snel'

Website Op Maat

Een website met een eigen uitstraling en volledige integratie van de huisstijl van je bedrijf? Dan past de 'Website Op Maat' het beste bij de plannen. Uiteraard zorgen we er daarbij voor dat je (indien gewenst) zelf de content van de website kunt beheren door middel van een koppeling met ons content Management Systeem (CMS). Toch voorkeur voor Open Source? Lees dan verder bij 'Wordpress website'.

Wordpress Website

Voor het vervaardigden van websites maken we vaak gebruik van onze eigen techniek, maar we werken ook met het 'open source' systeem Wordpress. Wordpress is een gratis en eenvoudig te gebruiken Content Management Systeem (CMS) dat door ontwikkelaars wereldwijd is gecreëerd en wordt doorontwikkeld.

Er zijn vele duizenden thema's, lay-outs en plugins beschikbaar. Wordpress is wel een relatief onderhoudsgevoelig systeem. Hierdoor zijn de periodieke kosten wat hoger dan bij een website die is opgebouwd met onze eigen techniek.

Wordpress

Het dashboard van een Wordpress site

Wordpress Op Maat

Een Wordpress website met een eigen uitstraling en volledige integratie van de huisstijl van je bedrijf? Dan past de 'wordpress website Op Maat' het beste bij de plannen. Bij een wordpress website Op Maat gaan we op basis van een ontwerp dat op de tekentafel begint aan de slag met een website. De website wordt Op Maat voor u opgebouwd in het systeem Wordpress.

Verbeteren websites

Naast het opleveren van nieuwe websites kunnen wij ook helpen bij het verbeteren van bestaande websites. Door middel van een analyse kijken wij hoe websites scoren op onderdelen als:

  • Techniek
  • Content
  • Populariteit

Door op de bovenstaande punten te optimaliseren wordt meteen gewerkt aan een betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. De prijs voor het verbeteren van een websites is afhankelijk van de hoeveelheid verbeterpunten.

Lead Qualifier

Via een analyse tool scannen wij websites op sterke en zwakke punten

Wij ontwikkelen webshops voor ondernemers. Daarbij streven we naar een optimale gebruikerservaring en conversie. We kunnen je webshop koppelen met verschillende betaalmethodes. Meestal werken we met de payment service provider Multisafepay, waarbinnen iDeal, VISA, Mastercard en PayPal beschikbaar zijn. Maar het is ook mogelijk om met andere betaalmethodes te werken zoals bijvoorbeeld internetkassa Mollie.

"Mobile first" & SEO-proof

Bij het vervaardigen van webshop gaan we uit van het 'mobile first-principe'. We kiezen op basis van de wensen op het gebied van lay-out en functionaliteit voor een responsive opzet, zodat de webshop optimaal presteert op alle apparaten (smartphone, tablet, desktop & laptop). Dat is belangrijk voor de klantervaring, maar ook zeker voor de vindbaarheid van de webwinkel in Google en andere zoekmachines.

Wij werken met drie verschillende type webshops:

Webshop Op Maat. Koppeling CMS optioneel.

Voor het succes van een webshop is de structuur en lay-out van doorslaggevend belang. Heb je zelf specifieke ideeën en wensen om jouw nieuwe webwinkel tot een succes te maken? Dan past dit product bij jou. Een webdesigner start op basis van jouw input aan het ontwerp van de shop en we gaan pas starten met de techniek als het design helemaal naar wens is.

WooCommerce Webshop’ Webshop die draait op het 'open source' systeem Wordpress.

Starten met een betaalbare webshop met veel functionaliteit? Dan is een WooCommerce Webshop in veel gevallen een passende oplossing. WooCommerce is een E-Commerce platform dat draait op het 'open source' systeem Wordpress. Op dit moment wordt geschat dat 20%-30% van alle webshops van deze techniek gebruik maakt - je bent dus in goed gezelschap.