Al tientallen jaren helpen wij ondernemers met het bereiken van hun doelen door middel van het enorme bereik van onze kranten en nieuwssites. Maar ook door het maken van huisstijlen, websites, webshops en social media pagina’s. Daarnaast zetten onze, door Google getrainde medewerkers, Google Adwords en social media (Facebook) campagnes in. Dit met mooie resultaten!

Gratis communicatiecheck voor ondernemers

Om ondernemers te overtuigen dat onze aanpak werkt, bieden wij ondernemers een gratis communicatiecheck aan. In een gesprek van ongeveer een uur kijken wij of je wel vindbaar en/of zichtbaar bent voor jouw klanten en hoe het gesteld is met de kwaliteit van je website.

Ook kunnen wij je vertellen hoe je scoort op bepaalde zoekwoorden en kunnen hierbij meteen tonen hoe dit zich verhoudt ten opzichte van de concurrentie. Dit alles doen wij op onze eigen laagdrempelige manier.

Het allerbelangrijkste is dat wij je helpen met het bereiken van de doelgroep en dat je gevonden wordt door potentiële klanten. Met heldere rapportages vertellen wij wat de investering heeft opgeleverd. Doordat wij alle mediakanalen kunnen inzetten, hebben wij geen belang of voorkeur. Wij vertellen gewoon eerlijk hoe je ervoor staat en adviseren de combinatie die bij je past. Wij kunnen hierbij de onderstaande diensten leveren.

Lead Qualifier

Onze handige analyse tool helpt ons bij de check, toont de score en maakt een concurrentieanalyse.

Zoekwoordenonderzoek

Om er zeker van te zijn dat bedrijven zich op de juiste zoekwoorden focussen, is het verstandig om eerst een zoekwoordenonderzoek te doen. Het onderzoek is inclusief advies en verbeterpunten.

SEO (optimaliseren content)

Als blijkt dat de content op de site niet aansluit op de gewenste zoekwoorden, dan kan de content op de site worden aangepast voor een betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. Wij optimaliseren standaard de homepage + 4 tekstpagina’s en adviseren over het gebruik van afbeeldingen. Daarnaast bieden wij natuurlijk oplossingen op maat.

SEA (inzetten Google AdWords)

90% van de Nederlanders gebruikt Google. Naast organische vindbaarheid (SEO) is het mogelijk om AdWords in te zetten. Met AdWords is targetting (regio, tijdstip, etc.) mogelijk, dit betekent dat alleen de mensen worden bereikt die tot de doelgroep behoren.

Hoe werkt het?

Waarom uitbesteden?

Pakket Investering per maand
AdWords brons € 99,-
AdWords zilver € 199,-
AdWords goud € 299,-
AdWords platina € 399,-

Opzetten Social media-pagina’s

Het opzetten van een professionele Google Mijn Bedrijf-, Facebook-, Twitter- en / of Instagram pagina aan de hand van jouw huisstijl en voorzien van een pakkende omschrijving en de juiste instellingen. Zo verzorgen wij de basis waarmee je op Social Media aan de slag kunt gaan.

Facebook campagne

Met 750 miljoen dagelijkse gebruikers is Facebook een social media platform waarop je niet mag ontbreken. Via een Facebook campagne kun je de juiste doelgroep bereiken in je verzorgingsgebied. De kosten per 1.000 bereik zijn relatief laag en doordat de campagne in grote mate meetbaar is, kan deze worden bijgestuurd.

Stuur je artikel inclusief foto via de Facebookpagina van 1 van onze titels naar de doelgroep en maak zo gebruik van het enorme bereik van Facebook. De berichten via onze eigen Facebook kanalen worden ervaren als nieuws en dit zorgt voor nog meer impact.

Aantal vertoningen Prijs
5.000 € 75,-
7.500 € 95,-
10.000 € 115,-
12.500 € 135,-
15.000 € 155,-
17.500 € 175,-

Linkbuilding

Bij linkbuilding melden wij een website aan bij vele platformen op het internet, om zo het fundament te leggen voor een hogere ‘populariteit’. Zoekmachines zien links naar een website namelijk als waardering en dit resulteert in een hogere ranking. Ons pakket bestaat uit:

REMARKETING

Zowel consumenten als bedrijven gaan tegenwoordig eerst via het internet op onderzoek uit naar producten of diensten die zij nodig hebben. Het is dus relevant als een advertentie van je bedrijf zichtbaar is op websites die populair zijn onder de doelgroep. Of nog beter: Dat je advertentie veelvuldig wordt vertoont aan dezelfde groep mensen. Dit kunnen we op twee manieren invullen door middel van remarketing:

Prijs: € 1.550,-* p/jaar (incl. Google Budget)
*Indicatie: 150.000 vertoningen van de banner. Garantie: Minimaal 1.000 website bezoekers per jaar.

REMARKETING +

Dit is een pakket met daarin alle punten van remarketing, aangevuld met de onderstaande punten:

Informeer naar de mogelijkheden.